StoryEditorOCM
SportSUTRA NA VIŠNJIKU

KK Zadar dočekuje FMP: "To je vrlo ozbiljna ekipa, moramo zaustaviti njihovog razigravača Trenta Fraizera"

Piše Dražen Žura
1. prosinca 2022. - 14:29

Košarkaši Zadra iza sebe ostavili su dvije utakmice, u Ljubljani su poraženi u ogledu s Cedevita Olimpijom, dok je pobjeda očekivano upisana protiv Zaboka. Iznimno važna utakmica slijedi, jer u Krešin dom u 9. kolu AdmiralBET ABA lige stiže FMP Meridijan, momčad koja je druga na ljestvici....

– Nije slučajno da dijeli prvo mjesto na tablici. Radi se o ekipi koja je slagana za FIBA Cup natjecanje. Spoj je iskusnih i mladih igrača koji su svi u rotaciji i stoga su u mogućnosti držati veliki intenzitet igre. O samoj utakmici mogu reći da će biti izuzetno teška i zahtjevna i mi ćemo morati dati svoj maksimum ukoliko želimo pobijediti. Zahvaljujem se navijačima na dosadašnjoj podršci i pozivam ih i ovog puta da dođu u što većem broju jer nam je uz njih puno lakše igrati – kazao je Danijel Jusup trener Zadra.

Nedvojbeno, publika će nazočiti velikom sportskom okršaju, jer energije ne nedostaje na obje strane.

– FMP je vrlo ozbiljna ekipa čiji su igrači već neko vrijeme skupa. Prvi cilj nam je zaustaviti njihovog razigravača Trenta Fraizera koji je svim ekipama dosada zadavao velike probleme. Ali nije on jedini na kojeg moramo obratiti pažnju. Nadam se da ćemo uz podršku navijača pokazati dobru igru i vratiti se na pobjednički put u ovom natjecanju – razmišlja Marko Ramljak, kapetan Zadra.

Utakmica se igra u petak s početkom u 19 sati uz TV prijenos u programu Arenasport 1.

24. travanj 2024 05:16