StoryEditorOCM
SportSLABA ORGANIZACIJA

Jusupu hitno treba bek, tko će "odriješiti kesu"? U svojoj bilježnici ima i igrača koji bi popunio tu poziciju...

Piše D.Žura
21. rujna 2023. - 15:13

Još u vrijeme trajanja ABA Superkupa, Danijel Jusup, trener košarkaša Zadra, provlačio je misao kako mu nedostaje jedan igrač, jer je primjetno kako postoje problemi u organizaciji igre. Doista, malo tko tako nešto nije uočio i zaključio, odnosno, bilo je dovoljno pogledati ne cijelu utakmicu od tri odigrane, nego samo, najviše dva ili tri napada i slika se zrcalila kao dan.

I onda je po povratku iz Podgorice, eterom prostrujila Jusupova priča na temu mladih koji po njemu, još uvijek ne mogu ponuditi značajniji doprinos u rotaciji. Drugim riječima poslana je poruka Nadzornom odboru i Upravi kluba, pa i vlasniku Gradu Zadru kako je bek nasušna potreba.

U vrijeme dok se "lomilo" Luku Božića, usput i tražilo dobrotvore koji će pokriti razliku između proračunskih sredstava koji su bili nedovoljni za pokriti Božićev ugovor od 120 tisuća eura, Jusup je govorio....

- Što se tiče mogućih dolazaka ukoliko se Luka ne odluči, uvijek smo tanki, fali bek, fali šuter, fali centar, međutim, sve određuju financije. Ali ne bih se previše fokusirao na poziciju nego kvalitetu. S Božićem bi pokrili puno toga i taj dio kreacije – zaključio je Jusup.

Iza ABA Superkupa slika se uvelike promijenila, za prvu ruku, bek kakav - takav dobro bi došao, razmišlja Jusup, štoviše u bilježnici je zapisan: Daishon Amir Knight, prošlosezonski igrač Širokog Brijega, inače "ptica selica", jer sa svoje 32 godine ima petnaest klubova! Tko će ovoga puta preuzeti ulogu dobrotvora, dakle, ne trajnog sponzora, nego taj netko bi opet trebao zavući ruku u novčanik i isprsiti se za dovođenje Knighta ili nekoga drugoga!?

 

29. travanj 2024 18:57