StoryEditorOCM
Sport17. PO REDU

I ove se godine održava Memorijalni turnir barba Tomo Amižić, natjecanja su u dvorani „Krešimir Ćosić“ na Višnjiku u subotu i nedjelju

Piše Ivica GJERGJA
7. rujna 2023. - 20:26

U organizaciji STK Donat, a pod pokroviteljstvom Grada Zadra i ove godine održava se 17. Memorijali turnir barba Tomo Amižić. Turnir se održava u dvorani „Krešimir Ćosić“ na Višnjiku u nadolazeću subotu i nedjelju, a počinje od 11 sati, natjecat će se u muškoj i ženskoj konkurenciji, u uzrastima mlađih kadeta, kadeta, mlađih juniora i juniora. Pravo nastupa imaju igrači i igračice, članovi klubova registriranih u HSTS-u, a do danas (četvrtak) je prijavljeno 234 natjecatelja.

Nakon završetka natjecanja organizator će podijeliti zaslužene trofeje svim natjecateljima koji su se plasirali od prvog do trećeg mjesta u raznim kategorijama.

Za memorijal se traže stolnoteniski suci, koji se trebaju javiti glavnom treneru STK Donat Davor Karloviću na mobitel:098 449998.

Iz STK Donata i ovim putem zahvaljuju Gradu Zadru na potpori i pokroviteljstvu barba Tomina memorijala što je postala tradicija, a koji će se održavati i sljedećih godina.

Uzgred STK Donat vrši upis u novu Školu učenja igre stolnog tenisa, koja je otvorena za sve mlade koji žele igrati stolni tenis i jednog dana postavi prvotimac Donata i reprezentativac Hrvatske. Treneri u dvorana „Bagata“ vas čeka javite se Denisu Karloviću.

02. svibanj 2024 20:43