StoryEditorOCM
SportIGRA SE U ČETVRTAK NA STANOVIMA

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija u Zadru igra dvije kvalifikacijske utakmice

Piše Ivica Gjergja
2. travnja 2018. - 12:14
zensk rep hrvat

Danas slijedi okupljanje ženske nogometne A reprezentacije u Zadru, gdje će odigrati dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo žena u Francuskoj u ljeto 2019. godine. Podsjetimo da je reprezentacija žena A selekcije krajem veljače i početkom ožujka odradila pripreme i odigrala dvije pripremne utakmice u Zadru, protiv Bosne i Hercegovine, te u Biogradu na Moru protiv Crne Gore, tako da se može reći da su se u Zadru potpuno udomaćile.

Rekli bi tim više kada se zna da je „vrhuška“ koja vodi žensku nogometnu reprezentaciju iz Zadra, izbornik Božidar Miletić, te pomoćnici Jure Perković i trener vratarki Krešimir Jaklin. Okupljaju se cure danas u Zadru u utorak (02. travnja) i odmah počinju pripreme za prvi susret koji će se odigrati 5. travnja - četvrtak sa Ukrajinom, a samo četiri dana kasnije 09. travnja - ponedjeljak igra se sa Mađarskom.  

- Zahvalio bi se HNS-u, što je Zadru dodijelio domaćinstvo za kvalifikacijske utakmice. Naša davna želja bila je reprezentaciju dovesti u Zadar, evo uspjeli smo u tome.  Maksimalno ćemo iskoristiti vrijeme pripreme do utakmice u četvrtak, Zadranima se želimo predstaviti u što boljem svjetlu. Dakako da je želja pozitivan rezultat, a da bi ga mogli ostvariti pozivam navijače da dođu na Stanove i budu svima nama potpora, njihovo navijanje nam puno znači a također sam uvjeren da će cure dati sve od sebe i da ih nećemo razočarati, kazao je Miletić.

Koliko su Ukrajinke ozbiljno shvatile ovaj kvalifikacijski susret vidi su i po tome da su od prošlog petka (30.ožujka) u Privlaci, da im je domaćin NK Sabunjar i da imaju sve uvjete za normalne pripreme.

29. lipanj 2024 23:29