StoryEditorOCM
SportOLIMPIJSKE KVALE

Hrvatska sada visi o koncu, ali postoji rješenje, najbolje bi bilo izgubiti od Njemačke. Evo zašto

Piše Dražen Pinević/SN
23. siječnja 2024. - 13:14

Visimo o koncu kada je riječ o plasmanu u olimpijske kvalifikacije. Jedna od dvije najbolje europske rukometne reprezentacije koje nisu već tamo ovdje nećemo biti. Ispali smo iz svih kombinacija prije posljednjeg kola.

I sada su nam oči usmjerene samo na Kairo gdje se igra prvenstvo Afrike i gdje nas jedino Egipat može razveseliti naslovom, jer bismo samo na taj način i mi našli svoje mjesto u kvalifikacijama za OI. Koliko god nam budu teške te kvalifikacije, imali bismo šansu, ali ne napravimo li nešto nakon ovog Eura ožujak će brzo, a onda nam slijedi novo razočaranje - pišu Sportske novosti.

No, tu je još jedna šansa. Ako u polufinalu igraju Njemačka, Švedska, Danska i Francuska, treba znati da su posljednje dvije već direktno plasirane za OI, te da će prva sljedeća najbolja sa ovog EP ići direktno na OI, a bit će to Njemačka i li Švedska.

Kako su one izborile na prošlom SP već svoje mjesto u kvalifikacijama, kao najbolji sa ovog EP se miču iz kvalifikacijskih skupina, a prvi koji ulazimo smo mi. Možda će čudno zvučati, ali najbolje je da izgubimo od Njemačke zadnju utakmicu, jer njih to sigurno gura u polufinale, a nama je rješenje cjelokupnog problema.

30. travanj 2024 00:58