StoryEditor
SportZADARSKI ČAROBNJAK OTKRIO JOŠ JEDAN MOGUĆI KRAJ SVOJE VELIKE KARIJERE

Evo gdje se kapetan Hrvatske 'može zamisliti' ako napusti Real!

22. travnja 2018. - 15:19
modric3-101117

Tri su dana ostala do još jednog finala prije finala Lige prvaka, velikog okršaja Bayerna i Reala u Münchenu. Prvenstvena utakmica Reala i Seville koja je trebala biti odigrana ovog vikenda odgođena je za 9. svibanj, a Luka Modrić i društvo spremaju se za važno polufinale i napad na treći uzastopni europski naslov.

A to je već nešto čudesno, posebno, nešto čemu se nitko nikad nije ni približio, pa vjerojatno i zbog toga Modrić uvijek naglašava kako karijeru planira završiti u najvećem klubu svijeta Realu, ali zna natuknuti i mogućnost drugačijeg scenarija. Tako je u razgovoru za SVT Sport otkrio što misli o svom mogućem prelasku u američki MLS.

Prvo je Luka prokomentirao sjajne partije Zlatana Ibrahimovića u LA Galaxyju, i njegova tri gola već u prve tri utakmice otkad je u ožujku prešao u Los Angeles.

 

"Šteta što ne mogu češće gledati te utakmice zbog vremenske razlike, ali ponekad ih pogledam kad je raniji termin i mogu samo reći da je Ibrahimović bio jedan od najvećih igrača Europe u zadnjih 10-20 godina. Volio bih da nastavi igrati nogomet i dalje, još malo duže, i gledati njegove čarobne poteze", rekao je Luka, pa odgovorio postoji li mogućnost da pred kraj karijere i sam preseli u SAD.

"Nikad ne znate što se može dogoditi. Ja još uvijek imam dvije godine ugovora s Realom, i sretan sam ovdje. Uvijek sam govorio da bih volio zavrtšiti karijeru u Madridu, ali ako se to ne dogodi, možda bih se mogao zamisliti u Americi", zaključio je Luka.

17. svibanj 2022 00:31