StoryEditorOCM
SportDRŽAVO PRVENSTVO U CIKLOKROS U JASTREBARSKOM

​Dva srebra i bronca za BK Zadar!

Piše I. Gjergja
7. veljače 2017. - 23:39
detaljbicikl

Biciklistički klub Zadar nastupio je na prvom ovogodišnjem Državnom prvenstvu u ciklokrosu održanom u Jastrebarskom. Mjesto radnje bio je perivoj dvorca Erdody prekriven snijegom i ledom. Utrku je iznimno kvalitetno organizirao Klub koturaša Jastrebarsko.

- U ekstremnim uvjetima i temperaturom duboko ispod nule pod kojima se vozila utrka izostala je uobičajena žetva medalja. Možemo biti zadovoljni srebrnim odličjima Maje Perinović među juniorkama i Nicolasa Gojkovića u kategoriji U-14, te broncom Ante Radića kod Veterana A.

Solidan plasman u svojoj prvoj utrci kategorije U 17 ostvario je i Oliver Gojković plasmanom na 6. mjesto dok je Josipa Šintić bila peta kod juniorki. Svoju prvu utrku državnog prvenstva u kategoriji do 13 godina vozili su Roko Šintić i Marko Bilosnić te uspjeli ubilježiti plasman na 7. i 8. mjesto, kao i Paulo Grgić koji je bio šesti među vršnjacima do 14 godina. Daniel Filić završio je na petom mjestu kategorije Sport, kazuje nam tajnik BK Zadra Neven Pavić.

Iz kluba upućuju veliku zahvalu svim članovima kluba i ostalim ljubiteljima biciklizma u Zadru koji su im izašli ususret kroz posudbu bicikli i opreme za uvjete na kojima se vozilo a bili su teški.

05. srpanj 2024 18:52