StoryEditorOCM
SportU UTORAK

Dva dana nakon pobjede Zadra nad Cedevita Olimpijom, momčad se vraća obavezama u HT Premijer ligi, a u Krešin dom dolazi Adria Oil Škrljevo!

Piše D.Žura
6. prosinca 2021. - 15:38

Dobar posao u Ljubljani! Tako bi se moglo opisati učinak košarkaša Zadra u AdmiralBET regionalnoj ABA ligi, gdje se uzelo pobjedu protiv Cedevita – Olimpije. Nastavak bi trebao uslijediti u HT Premijer ligi, na Višnjik stiže Škrljevo.

- Nadam se da ćemo se uspjeti regenerirati i pripremiti za utakmicu protiv Škrljeva. Još uvijek pamtimo poraz koji nam se dogodio u Mavrincima na početku sezone. Nadam da ćemo im u našoj dvorani uzvratiti za taj poraz – kazao je- Vladimir Anzulović, trener Zadra, koji bi u ogledu koji slijedi mogao posegnuti i za nekim od mlađih igrača na klupi...

- Škrljevo je svakako dobra ekipa, oni su to pokazali kad su nas pobijedili na domaćem parketu na početku sezone. Oni igraju čvrstu košarku, u obrani moramo odgovoriti na njihovu agresivnost. Moramo se de držati svega što ćemo se dogovoriti s trenerom prije utakmice. Mi smo u dobrom ritmu nakon što smo dobili Cedevita Olimpiju, svakako je pozitivna energija u ekipi i želimo nastaviti u tom nizu – kazao je Filip Paponja koji željno iščekuje svaku ponuđenu minutu na parketu.

Utakmica se igra u utorak na večer s početkom u 19 sati.

20. travanj 2024 15:50