StoryEditorOCM
SportSPREMAN NA IGRU

Dominic Gilbert uoči utakmice s Alkarom: Jako ih dobro poznam, ovu utakmicu treba maksimalno ozbiljno shvatiti. Ali, vjerujem u nas i u naše navijače

Piše D.Žura
27. rujna 2024. - 17:18

- Povratak u Zadar je uvijek nešto posebno za mene, grad u kojem se stvarno osjećam dobro. Lijepo je igrat za klub koji prati velik broj navijača, već protiv Igokee se dalo naslutit kako će nam oni biti 6. Igrač i ove sezone - izjavio je igrač KK Zadra Dominic Gilbert uoči utakmice s Alkarom te dodao:

- Stvarno sve pohvale zadarskoj publici koja daje nenormalnu energiju u momentima kad je stvarno najteže... - istaknuo je. 

Dodao je kako ima veliki respekt za Alkar i grad Sinj jer su ga tamo prihvatili kao svoga od prvog dana u preiodu kad je igrao tamo.  

image
Luka Gerlanc/

- I jer su mi dali šansu da napredujem i da igram svoju najbolju košarku u periodu kad mi je to najviše trebalo u karijeri... Sinj će mi definitivno ostati u srcu i od tamo imam samo najljepše uspomene i dobre prijatelje - rekao je emotivno Gilbert te istkanuo kako utakmicu treba shvatit maksimalno ozbiljno.

- Svaka utakmica za nas je bitna. Osnovni cilj je naravno napasti oba domaća trofeja, te sto bolji rezultat u aba ligi ostvariti. Zbog toga sam i došao u Zadar - kazao je Gilbert. za kraj.

27. rujan 2024 17:20