StoryEditorOCM
SportSLAŽU SE KOCKE

Danijel Jusup potpisao dvogodišnji ugovor s KK Zadar! "Vjerujem da ćemo u novoj sezoni nastaviti putem kojim smo krenuli u prošloj"

Piše Zadarski.hr
7. srpnja 2023. - 14:14

Danijel Jusup danas je potpisao novi dvogodišnji ugovor s KK Zadar. Trener koji je prošle sezone vodio momčad do naslova državnog prvaka, a s jednim od najmanjih proračuna u AdmiralBet ABA ligi ušao u završnicu natjecanja, vjernost klubu potpisao je za sljedeće dvije sezone, odnosno do ljeta 2025. godine.

Ugovor je uime kluba potpisala v.d. direktorice Vana Dundov, a treneru je čestitao i uspješan rad poželio sportski direktor Denis Pleslić.

- Iza nas je sezona u kojoj nas je krasilo jedno nevjerojatno zajedništvo, drago mi je da smo opravdali povjerenje i ispunili zadane ciljeve. Vjerujem da ćemo u novoj sezoni nastaviti putem kojim smo krenuli u prošloj, rekao je nakon potpisa ugovora Danijel Jusup.

I prije potpisa ugovora krenulo je slaganje momčadi za sljedeću sezonu. Jusupova želja je zadržati barem dio igrača koji su prošle godine pokazali kvalitetu i karakter pobjednika.

- Tražimo najbolja rješenja u okviru proračuna kojeg imamo. Nije jednostavno, jer su igrači svojim igrama podigli cijenu i tražimo načine kako zadržati barem kostur ekipe, najavio je Jusup.

image

Danijel Jusup i Vana Vundov

KK Zadar

 

29. travanj 2024 17:32