StoryEditorOCM
RegionalPOREMETILO PLANOVE

Šokantna vijest u novom prvoligašu Šibeniku: trener Rendulić ima koronavirus, Uprava je s njim završila u izolaciji

Piše Ivo Mikuličin/SD
1. srpnja 2020. - 22:07

Dok prvoligaške bitke još traju, novi-stari prvoligaš Šibenik već je počeo s pripremama za novu sezonu. No, već na prvoj prozivci nogometaše Šibenika dočekala je šokantna vijest: njihov trener Krunoslav Rendulić pozitivan je na koronavirus. Rendulić se, dakako, nije pojavio na prvom treningu.

U samoizolaciju su morali i predsjednik Nadzornog odbora Josip Bulat, predsjednik Uprave Jure Zoričić, sportski direktor Ivan Bulat te trener vratara Ivica Matas, s kojima je glavni trener Šibenika bio u kontaktu.

- S nestrpljenjem smo čekali početak priprema, no nismo ga zamišljali na ovakav način. Nadamo se, međutim, da će sve biti u redu. Da nas ta informacija neće previše poremetiti - kazao je nogometaš Šibenika Josip Maleš. 

Na prvom treningu, koji je vodio Rendulićev pomoćnik Klaudio Vuković, pojavilo se 18 nogometaša. Opravdano su izostali Martin Vukorepa i Nikola Rak, dok se Ivan Antunović pridružio listi igrača koji iduće sezone neće nositi narančasti dres (Juričić, Kukec, Musa, Pranić, Blaić). 

Od novih lica na probu su stigli Vedran Smokrović iz biogradskog Primorca i Arian Mršulja iz Smedereva..

16. travanj 2024 02:58