StoryEditorOCM
RegionalOD JESENI 

Novi studij na "Baltazaru" u Biogradu: Menadžment u ugostiteljstvu i turizmu!

Piše Zadarski.hr
20. lipnja 2024. - 08:51

Veleučilište Baltazar u Biogradu na Moru od jeseni i nove akademske godine upisuje studente na novi studij Ugostiteljstva i turizma. Ovo veleučilište s dugogodišnjom uspješnom tradicijom uz studij Poslovanje i upravljanje, u Biogradu je dobilo dopusnicu za izvođenje studija "Menadžment u ugostiteljstvu i turizmu“. Uz preddiplomski studij Poslovanje i upravljanje, studenti imaju mogućnosti upisati i specijalistički studij menadžment javnog sektora, sve po Bolonjskom programu "tri plus dvije godine“. Baltazar nudi cjelovito obrazovanje.

image

Voditelj studija Pave Ivić

/Slobodna Dalmacija

Prema riječima prof.dr.sc. Pave Ivića, voditelja dislociranog studija u Biogradu, ovaj studij o ugostiteljstvu i turizmu ima veliku perspektivu s obzirom na potrebe i želje stanovnika koji se uglavnom bave turističkom i ugostiteljskom djelatnošću. Ovaj studij je nešto što nije postojalo na ovim prostorima te pokriva Zadarsku, Šibensko-kninsku i Ličko-senjsku županiju. Studentima su osigurani optimalni uvjeti u novim uređenim i opremljenim prostorima na lokaciji u Biogradu.

- Ako imate dvadeset godina i još niste sigurni što je vaša buduća karijera, pravi odabir je ovaj studij na Baltazaru u Biogradu. Biograd je centar Jadrana i ima dugu tradiciju u turizmu i gastronomiji. Ovaj grad bilježi kao i Opatija prve turističke posjete u samim začecima organiziranog turizma. Prostor je okružen Parkom prirode „Vransko jezero, NP Kornati, NP Krka i Park prirode Velebit - poručuju s Baltazara.

image

Prostorije za studentsku praksu

/Slobodna Dalmacija
29. lipanj 2024 18:27