StoryEditorOCM
Regional‘AJMO BIT LJUDI‘

Ljudi iz okolice Sinja zgroženi nehumanim odnosom prema kravama, uključio se i Miro Bulj koji je životinjama donio vodu: ‘Ovo više neću tolerirati!‘

Piše PSD
22. lipnja 2021. - 22:28

Na društvenim mrežama korisnici iz Sinja i okolice danas su dijelili fotografije krava koje žive u neprimjerenim uvjetima, a u akciju spašavanja potlačenih životinja uključio se i novoizabrani sinjski gradonačelnik Miro Bulj.

U Facebook grupi "Ajmo bit ljudi" jedna je korisnica danas napisala:

"Ajmo bit ljudi! Ne znam vidi li itko životinje koje se pate na ovom zvizdanu bez hrane i vode i bez krova nad glavom. Iza atletske staze, kraj tehničkog i u polju kraj kolektora i još dalje gore. Ima oko 25 krava koje su zavezane i tako stoje na mjestu, čekaju sudnji dan. Vlasnik je Slavko Domazet. Bilo bi im bolje da nemaju vlasnika, bar bi otišle do kanala nekog i napile se vode..... Jučer je jedno tele odrišio da bi ga premjestio na drugo mjesto, a ono se otrglo i otrčalo do kanta da bi se napilo vode koje nema. Ma prestrašno!!!!!! Može li netko nešto učiniti? Gradonačelnik? Ljudi, pomozite", stoji u objavi koja se nastavila dijeliti društvenim mrežama. Nije trebalo dugo da se pokrene akcija spašavanja.

image
Facebook/Ajmo bit ljudi
image
Facebook/Ajmo bit ljudi

A uključio se i gradonačelnik Sinja.

"Ovakav nehuman odnos prema kravama na suncu po ovoj žegi u neposrednoj blizini središta Sinj više neću tolerirati!", napisao je Bulj i podijelio video u kojemu se vidi kako sam iz bunara uzima vodu za potlačene životinje.

image
Facebook/Ajmo bit ljudi
image
Facebook/Ajmo bit ljudi
16. travanj 2024 04:50