StoryEditorOCM
RegionalI TO JE MOGUĆE!

Javio se turist oduševljen cijenama u jednom supermarketu na obali: ‘Ovo je kao u Zagrebu!‘; Poslao je i račun

Piše Vijesti SD
26. srpnja 2023. - 12:44

Ovih dana se Poslovnom dnevniku javio jedan čitatelj koji je ljetovao na Rabu, te ponudio nešto drugačije iskustvo kupovine na moru. Dok svi pišu o dizanju cijena apsolutno svega, naš čitatelj se ugodno iznenadio prilikom posjeta lokalnom supermarketu ‘Petra‘ na spomenutom otoku.

– Očekivao sam da će cijene biti ‘nabrijane‘ kao što je to u većini trgovina na moru, ali moram priznati da sam ostao iznenađen. Cijene su uglavnom kao u Zagrebu, a tako bi trebalo biti posvuda. Ponuda je također zadovoljavajuća, market ima sve što je potrebno za boravak na moru, a da se pritom ne osjećaš ‘oguljenim‘.

Čitatelj tvrdi kako se supermarket nalazi 10-ak minuta šetnje od samo centra Raba, ali da u okolici ima i drugih, mahom poznatih trgovačkih lanaca.

– Nažalost, cijene u drugim trgovinama su astronomske, zbog toga u njima i nisam kupovao. Neki proizvodi su i za trećinu skuplji nego u Zagrebu, što, s obzirom na cijene smještaja, zaista nije za izdržati.

Čitatelj Poslovnog dnevnika zaključuje kako je dobro da postoje lokalni supermarketi, i predlaže svima da ih posjete ako žele uštedjeti koji euro.

02. svibanj 2024 03:47