StoryEditorOCM
RegionalBESPOVRATNA SREDSTVA U VISINI OD 115 MILIJUNA KUNA

Benkovac će dobiti novac za pet projekata

Piše Zadarski.hr
30. siječnja 2018. - 14:57
benkovac ubojstvo

U srijedu, 31. siječnja, s početkom u 11 sati, u prostorijama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, održat će se svečanost potpisivanja osam ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

Ugovore će potpisati ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac zajedno s ravnateljem Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislavom Petricem i korisnicima, a događaju će prisustvovati i predstavnici Ministarstva zdravstva i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Riječ je o ugovorima ukupne vrijednosti od 115 milijuna kuna iz područja zdravstva, obrazovanja. te intervencijskih planova za ratom pogođena i deprivirana područja, od čega su 85 milijuna kuna (74 posto) bespovratna sredstva iz EU fondova:

* Klinička bolnica Dubrava - Obnova i prilagodba prostora za potrebe dnevne bolnice Zavoda za bolesti srca i krvnih žila, dnevne bolnice Zavoda za gastroenterologiju i jednodnevne kirurgije u Kliničkoj bolnici Dubrava

* Sveučilište u Splitu - Rekonstrukcija studentskog doma "Bruno Bušić"

* Grad Benkovac - 5 ugovora Priprema dokumentacije i izgradnja kapaciteta za provedbu Intervencijskih planova malih gradova na ratom pogođenim područjima

* Grad Petrinja - 1 ugovor Priprema dokumentacije i izgradnja kapaciteta za provedbu Intervencijskih planova malih gradova na ratom pogođenim područjima.

04. svibanj 2024 14:51