StoryEditorOCM
RegionalLOŠI UVJETI ŽIVOTA

Baka preminulog dječaka iz Petrinje: Mojoj kćer odjednom može birati između 14 praznih kuća i stanova. Mora li se dogoditi tragedija?

Piše PSD
14. prosinca 2022. - 20:37

U kontejnerskom naselju u Petrinji u jutarnjim satima srijede preminula je dvomjesečna beba. 

U programu N1 televizije govorile su majka i baka djeteta te su rekle kako je dječak imao određenih zdravstvenih problema od rođenja. Zasad nije utvrđeno da se radi o nasilnoj smrti, ali se čekaju rezultati obdukcije. Liječnici su se borili za njegov život, ali nisu uspjeli. 

- Jučer smo imali malo problema sa spavanjem, a ujutro više nije davao znakove života - kazala je majka, dodajući kako je i drugo dijete često bolesno što je povezala s lošim uvjetima života u kontejneru. Kao tegobe takvoga života navele su krov koji prokišnjava i učestale probleme s grijanjem za koje često nestaju rezervi dijelovi za poporavak. 

- Neki dan nam je čak kiša padala kroz televizor. Dijete malo-malo ima temperaturu, utučena je majka. 

S novinarima je pričala i baka preminulog dječaka. 

- Sada mojoj kćeri odjednom nude da bira između 14 praznih kuća i stanova. Odakle sad te prazne nekretnine? Zar se mora ispostaviti ovako nešto tragično da se ispostavi da ima slobodnih kuća. Sada kad se tragedija dogodila gospoda daju slobodne kuće, ljutita je baka.

 

 

30. travanj 2024 13:03