StoryEditorOCM
KalelargaROK JE DO 23. VELJAČE

Želite biti sudac-porotnik? Javite se Gradu Zadru

Piše Zadarski.hr
9. veljače 2017. - 14:25
sud_zgrada3-100316

Grad Zadar poziva sve zainteresirane građane koji ispunjavaju uvjete propisane Zakonom o sudovima da na ovaj Poziv podnesu svoje prijave za kandidate za suce porotnike Općinskog suda u Zadru ili suce porotnike za mladež Općinskog suda u Zadru, objavljeno je na WEB stranici Grada Zadra.

Gradsko vijeće Grada Zadra predlaže ukupno 7 sudaca porotnika Općinskog suda i 12 sudaca porotnika za mladež Općinskog suda u Zadru. Suce porotnike na prijedlog Gradskog vijeća imenuje Županijska skupština.

Sucima porotnicima za obnašanje dužnosti pripada pravo na naknade troškova i nagradu sukladno Pravilniku o naknadama i nagradi sudaca porotnika („Narodne novine“, broj 38/14).

Prijavi treba priložiti kratak životopis i potpisanu Izjavu kandidata o ispunjavanju predviđenih zakonskih uvjeta. Navedena Izjava nalazi se na web stranici Grada Zadra.

Prijava i prilozi mogu se dostaviti putem pošte na adresu: Grad Zadar, Odboru za izbor i imenovanje, Narodni trg 1, 23000 Zadar, neposredno na pisarnicu Gradske uprave Grada Zadra, Narodni trg 1, ili putem e-maila: marijana.sikiric@grad-zadar.hr.

Za sve informacije zainteresirani kandidati mogu nazvati na broj: 023/ 208-172.

Prijava i prilozi mogu se dostaviti najkasnije do 23. veljače 2017. godine.

19. travanj 2024 14:18