StoryEditorOCM
KalelargaISPRIČAVAMO SE

Zbog tehničkih problema neki čitatelji nisu mogli glasati, zato smo opet morali resetirati ankete...

Piše zadarski.hr
3. svibnja 2021. - 20:17

Zbog tehničkih problema vezanih uz interaktivnu kartu te nemogućnosti ponovnog glasanja za kandidate za župana, gradonačelnike i načelnike u Zadarskoj županiji, ankete za nadolazeće lokalne izbore na portalu Zadarski.hr morale su nanovo biti resetirane. 

Naime, postojeće ankete su, kao što smo to već najavili, resetirane u subotu, nakon što su izborna povjerenstva objavila službene kandidacijske liste i kandidature kako bi utrka za vodeće pozicije u županiji bila u potpunosti ravnopravna. No, zbog toga što se prilikom resetiranja, uz glasove birača nisu poništile i njihove IP adrese, te brojni čitatelji koji su prije dva tjedna glasali nisu bili u mogućnosti nakon subotnjeg poništavanja ponovno glasati, bili smo primorani napraviti ponovno poništavanje glasova. 

S novim poništenjem glasova sada će, bez ikakvih poteškoća, svi čitatelji portala Zadarski.hr moći bez problema glasati za svoje omiljene kandidate. 

Ovim putem se ispričavamo svim čitateljima te vas pozivamo da ponovno glasate na anketama i pratite izbore na portalu Zadarski.hr!

19. travanj 2024 08:40