StoryEditorOCM
Kalelarga820 TISUĆA KUNA

Zagrebačka tvrtka poslala ponudu za sanaciju skakaonice na kupalištu Kolovare

Piše I.I.
27. listopada 2022. - 11:45

Grad Zadar objavio je pregovarački postupak bez prethodne objave za sanaciju skakaonice na otvorenom kupalištu Kolovare.

Ovo je drugi puta da je objavljen natječaj jer u inicijalnom postupku javne nabave za Sanaciju skakaonice na otvorenom kupalištu Kolovare nije bila podnesena niti jedna ponuda.

- Grad Zadar je temeljem članka 85. stavak 6. i članka 131. stavak 1. točka 1. Zakona o javnoj nabavi proveo pregovarački postupak bez prethodne objave poziva na nadmetanje, u istom predmetu s istim uvjetima i financijskim okvirom (ponovljeni postupak). Poziv na dostavu inicijalne ponude upućen je gospodarskom subjektu MAR d.o.o. koji je u roku dostavio inicijalnu ponudu koja se nakon pregleda i ocjene smatra valjanom i konačnom s ponuđenom cijenom u iznosu od 818.485,00 kuna bez PDV-a, odnosno 1.023.106,25  kuna s PDV-om, kazala je Dina Bušić, gradska pročelnica za kulturu i športdodajući kako Grad Zadar nakon sanacije Skakaonice u ovoj godini dovršava i u projekt sanacije južne strane kamene i obloge bazena, dok je sanacija kamene obloge sjeverne strane napravljena prije dvije godine.

- Ovim projektima sanacija UO za kulturu i sport Grada Zadra dovršava najavljene projekte sanacije na Otvorenom kupalištu Kolovare u predviđenim rokovima, zaključila je pročelnica Bušić. 

03. lipanj 2024 06:56