StoryEditorOCM
KalelargaSTAO "BIZNIS"

Zadarski serijski pljačkaš dolijao policiji, u kratko vrijeme provalio u više ugostiteljskih objekata i trgovina

Piše Zadarski.hr
20. rujna 2023. - 10:33

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim Zadraninom, kojeg se sumnjiči za počinjenje više imovinskih kaznenih djela.

Sumnja se da je 11./12. kolovoza 2023. godine u Zadru, u ulici Akcije Maslenica provalio u ugostiteljski objekt u sklopu trgovačkog centra, odakle je otuđio novac te da je 11. rujna u Zadru na Bulevaru provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 44-godišnje vlasnice odakle je također otuđio novac kao i da je istog dana u ugostiteljskom objektu u ulici Ivana Lucića otuđio novčanik 45-godišnje vlasnice.

Nadalje, sumnjiči ga se kako je 13. rujna u ulici Antuna Gustava Matoša u Zadru, provalio u ugostiteljski objekt 40-godišnjeg vlasnika, a potom i u ugostiteljski objekt na Obali kneza Domagoja, odakle je iz unutrašnjosti oba objekta otuđio novac.

Također ga se sumnjiči da je 12. rujna u Poljicima pokušao provaliti u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva.

Sveukupna materijalna šteta pričinjena se procjenjuje na preko 9 000 eura, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog 36-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

09. svibanj 2024 10:10