StoryEditor
KalelargaOČEVID POKAZAO

Vozač opela nepropisno pretjecao i uletio ‘u škare‘ na cesti između Paškog mosta i Dinjiške: teško ozlijeđene dvije, a lakše četiri osobe

Piše B.S.
22. kolovoza 2021. - 09:50

Rezultati policijskog očevida nakon prometne nesreće u kojoj su u subotu između Paškog mosta i Dinjiške teško ozlijeđene dvije, a lakše četiri osobe, pokazali su da je do sudara došlo nakon što je 36-godišnji vozač opela varaždinskih oznaka nepropisno pretjecao i uletio 'u škare'.

Vozač je pretjecao preko pune crte škodu zadarskih oznaka koju je vozila 57-godišnjakinja. Vozač je uletio 'u škare' kada je iz suprotne trake naletio mercedes njemačkih oznaka kojeg je vozio 53-godišnjak.

Osim u mercedes, 36-godišnjak je udario škodu i golfa njemačkih oznaka. Ozlijeđeno je ukupno šest osoba. Vozač opela I njegova 39-godišnja suputnica zadobili su teške ozlijede. No nalaze se izvan životne opasnosti. Vozač je operiran u zadarskoj Općoj bolnici, a nakon prometne nesreće u krvi mu nije pronađen alkohol. Lakše ozlijede zadobili su vozač i dvije putnice u mercedesu njemačkih oznaka, te vozač iz golfa njemčakih oznaka.

Vozaču opela slijedi optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće.

22. siječanj 2022 13:28