StoryEditorOCM
KalelargaODUZIMANJE PREDNOSTI

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Zadru, teže tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla

Piše M.K.
26. lipnja 2023. - 10:39

Jučer, 26. lipnja oko 17.30 sati u Zadru na raskrižju ulica Obala kneza Trpimira i Vlade Gotovca došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali automobil i motocikl.

Do prometne nesreće je došlo kada je 49-godišnji hrvatski državljanin upravljao automobilom čakovečkih registarskih oznaka te dolaskom do raskrižja oduzeo prednost prolaska i sudario se s motociklom zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 46-godišnji hrvatski državljanin.

Uslijed udara i pada, vozač motocikla je ozlijeđen te je radi pružanja daljnje liječničke pomoći, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen i hospitaliziran u zadarsku bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja policija je provela očevid te će po dovršetku kriminalističkog istraživanja za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača automobila, podnijeti prijavu.

Čak 32 prometne nesreće dogodile su se tijekom proteklog vikenda na zadarskom području u kojima je jedna osoba smrtno stradala (kod Gračaca je poginuo 61-godišnjak koji se autom zabio u teretni kombi 60-godišnjaka), dvije osobe su teže ozlijeđene i šest osoba je lakše ozlijeđeno.

24. svibanj 2024 17:51