StoryEditorOCM
KalelargaNAVIJAČI NA IZBORIMA

U Nadzorni odbor KK Zadar kao predstavnik Grada košarke ulazi Vice Genda

Piše Zadarski.hr
6. svibnja 2024. - 10:10

Udruga Grad košarke izvijestila je o održanim izborima za izbor predstavnika navijača u Nadzornom odboru KK Zadar. Članovi su birali između bivšeg direktora KK Zadar Davida Gunjevića i nekadašnjeg tajnika UN Tornado Vice Gende, a pobjedu je u konačnici, sa 77,3 posto glasova, uzeo Genda. 

- Ovim putem obavještavamo vas da je pobjednik drugih demokratskih izbora za predstavnika navijača u Nadzornom odboru KK Zadar gospodin Vice Genda. Izbore je pobijedio sa 77.3% osvojenih glasova.

Gospodinu Gendi želimo uspješan rad u Nadzornom odboru, a zahvaljujemo se i drugom kandidatu gospodinu Davidu Gunjeviću na prijavi i sudjelovanju u ovom izbornom procesu. Posebna zahvala ide svakom članu koji je iskoristio svoje pravo glasa. Slika je ovo boljeg, jasnijeg i transparentnijeg KK Zadar, procesi su ovo koji se uz malo želje i volje lako provedu na svim razinama. Poruka je ovo koju je navijač shvatio, pitanje ostaje zašto vlasnici kluba ne žele shvatiti?

Pozivamo još jednom sve na dijalog, otvorenu raspravu i konkretna rješenja za dobrobit Kluba. Čistom ljubavi, stručnosti i zajedništvom prema velikom KK Zadar! On je naš, a mi smo njegov glas!, obavijestila je na svojim stranicama Udruga Grad košarke. 

15. lipanj 2024 23:08