StoryEditorOCM
KalelargaNOVI PROČELNICI

Tko će zasjesti na čelo upravnog odjela za odgoj i školstvo? Na natječaj su stigle tri prijave...

Piše I. I.
29. svibnja 2024. - 20:56

Gradonačelnik Branko Dukić trebao bi u idućim danima donijeti odluku o novom pročelniku, točnije pročlenici Upravnog odjela za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka na čijem je čelu trenutno v.d. pročelnik Mate Pinčić.

Na taj su natječaj stigle ukupno dvije prijave, ali jedna prijava nije ispunjavala formalne uvjete natječaja. Druga je prijava bila ona bivše saborske zastupnice Grozdane Perić koja je u utorak i bila na testiranju u gradskoj upravi, a donošenje odluke o budućoj pročelnici Perić samo je pitanje trenutka. 

Na drugi natječaj za čelno mjesto Upravnog odjela za odgoj i školstvo kojeg trenutno vodi dugogodišnji pročelnik Joso Nekić, a za koji će se testiranje održati u ponedjeljak, stigle su ukupno tri prijave i sve su ocijenjene valjanom. 

Već je poznato kako se na taj natječaj prijavila profesorica povijesti iz Gimnazije Vladimira Nazora Tihana Magaš, a uz nju se na natječaj prijavio i Josip Čerina, zaposlenik Hrvatskog centra za razminiranje, ali i zaposlenica gradske uprave - pravnica Romana Bajlo.

21. lipanj 2024 12:21