StoryEditorOCM
KalelargaIT INDUSTRIJA

Svjetska developerska scena na Višnjiku: na sedam pozornica govorit će velike face međunarodnih kompanija, evo kako je bilo prvi dan

Piše Zadarski.hr
18. rujna 2023. - 21:40

Sportski centar Krešimira Ćosića na Višnjiku u Zadru od danas je domaćin najveće developerske konferencije u ovom dijelu Europe. Infobip Shift je na jednom mjestu okupio više od 5000 sudionika, 600 kompanija i 90 govornika.

Na sedam pozornica održat će se predavanja više od 80 govornika iz nekih od najvećih svjetskih developerskih kompanija. U cjelodnevnim radionicama će sudionici moći učiti o najnovijim developerskim alatima, dok će u EXPO dvorani svoj izlagački prostor imati 30 istaknutih kompanija domaće, ali i međunarodne tehnološke industrije.

Kako bi Shift približili čim široj publici, Infobip je organizirao i službeno predstavljanje ovogodišnje prezentacije u prostorima kampusa Alpha Centauri, gdje su medijima približili ovogodišnji program te istaknuli adute Shifta 2023., uključujući brojne mnoge govornike – poznata lica globalne IT scene.

Konferencija će obuhvatiti i danas najaktualniju temu tehnologije umjetne inteligencije i njenog utjecaja na developersku profesiju, ali isto tako i ostale teme suvremene softverske industrije, kao što su web development, API rješenja i programiranje u cloudu.

27. travanj 2024 12:21