StoryEditorOCM
KalelargaNAZVALA POLICIJU

Supruga lažno prijavila da joj je bivši suprug u pijanom stanju istukao svoju majku i "zaradila" kaznenu prijavu

Piše I. I.
26. rujna 2024. - 11:06

Iz PU ličko-senjske su izvijestili kako su policijski službenici PP Gospić dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakinjom iz Perušića zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo lažne uzbune.

- Ona se sumnjiči da je 10. lipnja 2024. godine nazvala policijsku postaju i lažno bez opravdanih razloga iskazala potrebu za hitnim djelovanjem policijskih službenika. Protiv osumnjičene će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, kazali su iz PU ličko-senjske.

Kako neslužbeno doznajemo, 36-godišnjakinja je nazvala policiju i kazala kako je njen bivši suprug u alkoholiziranom stanju pretukao svoju majku. Nakon provjere policija je utvrdila da ništa od toga nije istina i zbog lažne uzbune protiv 36-godišnjakinje podnijela kaznenu prijavu.

- Ovakve lažne dojave pored što remete normalan rad žurnih službi mogu ugroziti druge osobe kojima je u isto vrijeme doista potrebna pomoć tih službi, stoga apeliramo na građane da ne dojavljuju lažne obavijesti i ne upućuju lažne pozive za pomoć hitnim službama kako ne bi ugrozili druge osobe ili njihovu sigurnost, navode iz PU ličko senjske.

26. rujan 2024 11:06