StoryEditorOCM
KalelargaZAVRŠENA KRIM ISTRAGA

Snimatelj RTL-a napadnut je u Arbanasima bez povoda! Napadač je u pritvoru, evo što o svemu kaže zadarska policija

Piše I. I.
27. rujna 2024. - 11:13

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela narušavanja nepovredivosti doma i prijetnje na štetu 31-godišnjaka.

- Muškarca se sumnjiči da je u srijedu oko 18.50 sati u Zadru na gradskom predjelu Arbanasi na ulici, pod utjecajem alkohola, bez ikakvog povoda verbalno napao 31-godišnjaka vrijeđajući ga raznim pogrdnim riječima, a potom ga napao i fizički te ga udario nekoliko puta šakom u glavu. Nakon što se oštećeni udaljio te otišao u svoju obiteljsku kuću koja se nalazi u blizini, osumnjičeni je došao za njim, gdje mu je u dvorištu kuće uputio ozbiljne prijetnje smrću te ga ponovno fizički napao šakom u predjelu glave, navode iz PU zadarske dodajući kako je dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja 34-godišnjak nastavio s vikom i galamom prema oštećenom te se pokušao udaljiti zbog čega je uhićen uz uporabu sredstava prisile. Doveden je u policijsku postaju gdje mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,27 g/kg.

Oštećenom je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje su mu utvrđene lake tjelesne ozljede.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, u četvrtak u večernjim satima, 34-godišnjak je predan u pritvorsku jedinicu policije te se protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava.

Podsjetimo kako je o ovom slučaju Zadarski.hr u četvrtak već izvijestio. napadnuti 31-godišnjak je televizijski snimatelj zadarske ekipe RTL-a Ivan Stipčević, a napao ga je Roko Kotlar (34) koji je prije 15 godina u jednom zagrebačkom klubu iz pištolja slučajno ubio svog prijatelja za što je kao mlađi punoljetnik bio osuđen na zatvorsku kaznu. 

27. rujan 2024 11:14