StoryEditorOCM
KalelargaOČITUJTE SE...

Pupić Bakrač iz Akcije mladih na konferenciji za novinare u Bolnici "zaskočio" ravnatelja Čulinu zbog uhićenja dr. Suzane Konjevoda!

Piše M. Kalajžić
30. kolovoza 2024. - 11:55
Zadar, 300824 Clanovi Akcije mladih su ispred upravne zgrade OB Zadar odrzali konferenciju za novinare na kojoj su komentirali jucerasnja uhicenja lijecnika. Na fotografiji: Ante Rubesa, Marko Pupic - Bakrac.Luka Gerlanc/Cropix

U krugu Opće bolnice u Zadru konferenciju za novinare održao je županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač sa stranačkim kolegama Antom Rubešom i Marjanom Botić. Tema istupa bilo je uhićenje izv. prof. dr. sc. Suzane Konjevoda, dr. med., voditeljice Odjela za oftalmologiju i optometriju.

U jednom je trenutku došlo do poluincidentne situacije, kad je Pupić Bakrač nedaleko od mjesta gdje je u bolničkom krugu govorio ugledao ravnatelja bolnice dr. Željka Čulinu koji je razgovarao s kolegom liječnikom i vijećnikom dr. Damirom Biloglavom nakon održane sjednice Upravnog vijeća bolnice. Pupić je "zaskočio" dr. Čulinu traživši da se pred novinarima javno očituje o slučaju, međutim on je to odbio kazavši kako će poslati pisano priopćenje. Sve se pretvorilo u međusobnu prepirku u kojoj je Pupić Bakrač optužio dr. Čulinu da zataškava slučaj, dok mu je dr. Čulina odgovorio da je manipulator.

Javnosti se obratio i Ante Rubeša. On je rekao da su afere Božidara Kalmete, Božidara Longina, Marija Paleke i Željka Žilavca rezultati djelovanja Akcije mladih koja upozorava "na amoralne pojedince koji iskorištavaju narod za osobnu korist". 

Poruka Mateku

Marko Pupić Bakrač poručio je na kraju direktoru VodovodaTomislavu Mateku preko Slobodne Dalmacije i portala Zadarski.hr  da zadarsko područje ima dovoljno vode za zalivanje svih pomidora i četruna, te da su njegove optužbe za učestale krađe vode izvlačenje od odgovornosti i nesposobnosti.

 

16. rujan 2024 22:38