StoryEditorOCM
KalelargaLAKO TAKO

Prvo je jednom muškarcu prodao građevinsku skelu koju nije isporučio, a zatim je od drugog posudio preko šest tisuća eura koje nikad nije vratio

Piše Zadarski.hr
10. studenog 2023. - 10:04

Policijski službenici Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog kaznenog djela prijevare.

Sumnjiči ga se da je u prosincu 2021. godine u Zadru s 39-godišnjakom dogovorio kupoprodaju građevinske skele za koju mu je oštećeni isplatio polog od 3 tisuće eura, nakon čega nije poštovao rok isporuke niti mu je vratio novac.

Također ga se sumnjiči da je u listopadu 2021. godine posudio novac od 53-godišnjaka držeći ga u zabludi da će mu posuđeni novac vratiti u određenom roku, a što nije učinio te ga na taj način oštetio za iznos od oko 6 600 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 32-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela Prijevara te je jučer predan pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

04. svibanj 2024 05:59