StoryEditorOCM
KalelargaDUGOPRSTIĆI

Policija uhvatila 24-godišnjakinju koja je ukrala parfeme u vrijednosti od preko dvije tisuće eura

Piše Zadarski.hr
23. rujna 2024. - 10:17

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjom hrvatskom državljankom, koju se sumnjiči da je u siječnju ove godine u Zadru u Ulici Put Murvice iz trgovine trgovačkog društva otuđila više različitih parfema ukupne vrijednosti oko 2 tisuće eura.

- Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 24-godišnjakinje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe, naveli su iz PU zadarske. 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljene su četiri krađe.

- 17. rujna u Zadru na gradskom predjelu Bulevar nepoznati počinitelj je otuđio ruksak s raznim osobnim stvarima u vlasništvu 85-godišnje strane državljanke. Materijalna šteta je oko tisuću eura.

- 18. rujna u Viru na plaži nepoznati počinitelj je otuđio ruksak s osobnim stvarima u vlasništvu 22-godišnjeg državljanina Slovenije. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura.

- s 18./19. rujna u Sukošanu nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil vrijednosti nekoliko stotina eura u vlasništvu 85-godišnjeg državljanina Austrije

- 20. rujna u Zadru na predjelu Poluotka nepoznati počinitelj otuđio električni romobil, vrijednosti nekoliko stotina eura, u vlasništvu maloljetnice.

Policija protiv nepoznatih počinitelja podnosi kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru.

 

23. rujan 2024 10:17