StoryEditorOCM
KalelargaPROŠIRENA ISTRAGA

Policija: pet mladih Zadrana tuklo je pijanog gosta na Trgu pet bunara! Slomili su mu goljeničnu kost, a najstariji počnitelj ostao je u zatvoru

Piše IN
16. lipnja 2020. - 09:42

Tučnjava na Trgu pet bunara, u kojoj je teško ozlijeđen njemački državljanin (25), dobila je svoj epilog.

Nakon što je policija u ponedjeljak izvijestila da su zbog sudjelovanja u tučnjavi privedena dvojica Zadrana u dobi od 27 i 21 godine, policija je u utorak dodala kako su službenici Prve policijske postaje proveli kriminalističko obradu nad još tri muške osobe, dvojicom 24-godišnjaka i jednim 25-godišnjakom, koje se također sumnjiči za kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi. 

Sva trojica su iz Zadra i u kaznenu prijavu zbog sudjelovanja u tučnjavi predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Konačni policijski saldo vruće nedjeljne noći glasi: pet mladih Zadrana premlatilo jednog pijanog stranog gosta.

Podsjetimo, policija je u nedjelju oko 2.15 sati zaprimila dojavu da je na Trgu pet bunara više nepoznatih osoba fizički napalo 25-godišnjeg državljanina Njemačke i pri tome ga teže ozlijedilo. Napadnuti gost je imao više od jednog promila alkohola u krvi, a u tučnjavi je zaradio prijelom goljenične kosti.

Policija je privela dvojicu muškaraca od 27 i 21 godine, mlađi muškarac je nakon ispitivanja pušten, dok je stariji zadržan u istražnom zatvoru. 

17. lipanj 2024 12:40