StoryEditorOCM
KalelargaCIJENA SITNICA

Nisu vjesnici proljeća, već vjesnici kampanje. Evo koliko će zadarske političare koštati postavljanje štandova na javnoj površini...

Piše I. I.
5. travnja 2024. - 11:41

Nisu vjesnici proljeća, već vjesnici kampanje. Govorimo o štandovima koje će razne političke opcije postavljati u Zadru uoči predstojećih parlamentarnih izbora. Iz Grada Zadra su nam odgovorili na kojim su mjestima i na koje vrijeme političari zakupili javnu površinu. Takva vrsta promidžbe političare neće koštati previše, jer je zakup javne površine za postavljanje info štanda od dva metra kvadratna iznosi samo 2,65 eura po danu.

A evo i liste tko je i na koje vrijeme zakupio javni prostor.

Na Narodnom trgu (ispred gradske lože) javnu površinu za info štand zakupio je SDP-a Zadar i to od 2. do 15. travnja, a za 9. travnja su zakupili površinu na Trgu pet bunara radi održavanja predizbornog skupa. 

Na Narodnom trgu (ispred gradske straže) javnu površinu zakupio je ŽO HDZ i to od 5. do 15. travnja za postavu info štanda, a za isto vrijeme su zakupili i poziciju za info štand na Branimirovoj obali. 

Možemo je za postavljanje štanda zakupio javnu površinu za petak i subotu na Branimiru, a Domovinski pokret je svoj štand već bio postavio 3. travnja na Narodnom trgu i to je jedini zakup koji su bili prijavili.  

 

 

 

26. lipanj 2024 09:49