StoryEditorOCM
KalelargaUŽAS U BIOGRADU

Nasilnik (47) prijetio smrću ženi od 29 te muškarcima od 36 i 57 godina, a potom ih u vožnji unatrag automobilom namjerno udario!

Piše M. Kalajžić
29. siječnja 2024. - 10:34

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te prijetnje i nametljivog ponašanja.

Naime, sumnjiči ga se da je 27. siječnja u večernjim satima u dvorištu na biogradskom području uputio ozbiljne prijetnje smrću 29-godišnjakinji, 36-godišnjaku te 57-godišnjakinji, a potom udaljavajući se iz dvorišta u vožnji unatrag, automobilom udario oštećene, nakon čega se udaljio.

Osumnjičeni je nakon dojave uhićen te priveden u prostorije policije, a ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć, kojom prilikom su kod 29-godišnjakinje i 36-godišnjaka konstatirane lake, a kod 57-godišnjakinje teške tjelesne ozljede.

Nadalje, sumnjiči ga se kako se u prethodna tri mjeseca nametljivo ponašao prema 29-godišnjakinji tako što joj je slao poruke uznemiravajućeg sadržaja što je kod nje izazvalo uznemirenost i strah za njezinu sigurnost.

Osumnjičeni 47-godišnjak je po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se kaznena prijava dostavlja nadležnom državnom odvjetništvu.

27. travanj 2024 01:36