StoryEditorOCM
KalelargaNOVI DOKAZI!

U ubojstvu 39-godišnjaka na Zrću sudjelovalo više osoba, a Tanasković je trebao dobiti nagradu za likvidaciju! Stavili mu prisluškivač u ćeliju...

Piše B.S.
13. srpnja 2023. - 10:17

NOVO:

Kako doznajemo, optužba je nove dokaze prikupila postavljanjem prisluškivača u ćeliju u kojoj je boravio Tanasković. Zbog iznošenja novih dokaza rasprava će se opet odgoditi...

10.30 sati

Na ročištu koje je u tijeku, optužba je iznijela nove dokaze i to nakon pregleda Tanaskovićeve ćelije.

Utvrđeno je da je u kaznenom djelu sudjelovalo više osoba i da je on za ubojstvo trebao dobiti novčanu nagradu. Zbog toga traže da se optužba za ubojstvo prekvalificira u teško ubojstvo iz koristoljublja.

---

U četvrtak je na Županijskom sudu u Zadru nastavljeno suđenje 29-godišnjem Dušku Tanaskoviću iz Kragujevca, optuženom za likvidaciju 39-godišnjeg državljanina Crne Gore Gorana Vlaovića na Zrću.

Suđenje je nastavljeno čitanjem dopunskog liječničkog nalaza iz Beograda, a riječ je o dopuni psihijatrijskog vještačenja. 

Podsjetimo kako je Tanaskovićev odvjetnik Vinko Gulišija na posljednjem ročištu održanom 14. lipnja tražio dopunsko psihijatrijsko vještačenje.

Vještaci su se složili kako je Tanasković u vrijeme ubojstva bio ubrojiv. No, Gulišija je rekao kako vještaci nisu imali uvid  u dokumentaciju da Tanasković ima sumanute ideje. Predložio je da se dostavi kompletna dokumentacija o njegovoj bolesti iz KBC-a Kragujevac.

27. travanj 2024 08:57