StoryEditorOCM
KalelargaZJZ ZD

Konačno potvrđeno: od ponedjeljka počinje rad punkta za cijepljenje na Višnjiku. Donosimo radno vrijeme, uvjete upisa i vrstu cjepiva

Piše ZZJZ ZD
25. veljače 2021. - 09:55

Zavod za javno zdravstvo Zadar izvijestio je kako će PUNKT za cijepljenje ŠC Višnjik započeti s radom od ponedjeljka, 01. ožujka prema već prije dogovorenom rasporedu rada.

Svoje pacijente za cijepljenje na punktu ŠRC Višnjik prijavljuju obiteljski liječnici.

Na PUNKTU će se cijepiti svi pacijenti koje prema Planu provođenja cijepljenja protiv bolesti COVID-19 pripadaju drugoj fazi tj. osobe starije od 80 godina, osobe od 65 do 79 godina, te odrasle osobe visokog rizika mlađe od 65 godina i osobe umjerenog rizika*

*Prema HZJZ-u ovu grupu osoba s rizikom čine oboljeli od malignih neoplazmi, dijabetesa, akutnog infarkta miokarda, drugih ishemičkih bolesti, drugih srčanih bolesti, hipertenzije, kronične obstruktivne bolesti pluća/KOBP, kronične bolesti jetre i bubrežnog zatajenja

Osobe koje nemaju prebivalište u Zadarskoj županiji, a nalaze se u Zadarskoj županiji, naručuju se za cijepljenje preko Zavoda za javno zdravstvo Zadar (Ulica Ljudevita Posavskog 7a) pozivom na broj telefona 023 643 377.

Radno vrijeme PUNKTA: PON - PET u vremenu 9h - 13h i 15h - 19h.

Prema potrebi i dostupnosti cjepiva radno vrijeme se može mijenjati!.

Svaki termin slobodan je za dvije osobe, a predviđen broj cijepljenja tijekom jednog dana uz ovakav raspored je  ukupno 200 pacijenata na dan. Punkt će biti otvoren od  ponedjeljaka do petka od 9h  do 13h i od 15h do 19 h , a prema potrebi i dostupnosti cjepiva radno vrijeme se može i mijenjati.

Na punktu će osim liječnika obiteljske medicine  raditi i tim Zavoda za javno zdravstvo  Zadar koji će biti administrativna i stručna pomoć. Cijepljenje će se provoditi  sa trenutno dostupnim cjepivima (prema sadašnjim informacijama u prva dva tjedna biti će na raspolaganju Pfizer i Astra Zeneca)

Osobe koje nemaju prebivalište u Zadarskoj županiji, a nalaze se u našoj županiji biti će prijavljene na PUNKT od strane  djelatnika Zavoda za javno zdravstvo Zadar ili naručene na cijepljenje u Zavodu (Ulica Ljudevita Posavskog 7a). Iste osobe se mogu prijavit na broj telefona 023/ 643 -377.

19. travanj 2024 20:14