StoryEditorOCM
KalelargaBONTON - NULA!

Još jedan slučaj krajnje neprimjerenog ponašanja gradskih vijećnika na društvenim mrežama, ovog puta Biloglav poziva na "zakon letve"

Piše I. Ivanac
14. kolovoza 2023. - 21:23

Gradski vijećnik Domovinskog pokreta Damir Biloglav na svom je privatnom Facebook profilu, na krajnje neprimjeren način, komentirao nedavni sukob oko ležaljki u Turnju. 

Biloglavu je u svom statusu pozvao Karlovčanina kojeg je Austrijanka potjerala s plaže da upotrijebi "letvu" i na taj način riješi problem. Uz poziv na nasilje nad ženom koja je potjerala hrvatsku obitelj s plaže, Biloglav je koristio i krajnje neprimjeren rječnik kojeg možete pročitati u nastavku.  

- Čitam i ne mogu vjerovati! Strana državljanka, vezuje lancom lažaljke i tvrdi da je plaža njena, jedan komunalni redar na godišnjem a drugi se ne javlja na telefon, policija nije nadležna.... Prijatelju, uzmi letvu i riješi stvar pa da vidimo tko će biti nadležan. Jest da će tzv. novinari pisati o balkanskom divljaku koji je fizički nasrnuo na finu damu iz Austrije ali poruka bi bila jasna: vi bjelosvjetski jebivjetri će te poštivati zelju u koju dolazite milom ili silom a vi domaći gmizavci uredite državu ako ne želite da zakon letve primjenimo i na vas, napisao je Biloglav u svom statusu. 

Ovo je samo još jedan u nizu primjera krajnje neprimjerenog ponašanja gradskih vijećnika, kako na sjednicama Gradskog vijeća tako i na društvenim mrežama. 

image

Damir Biloglav

Facebook/
02. svibanj 2024 03:39