StoryEditorOCM
KalelargaLOPOVI ‘U AKCIJI‘

Iz kuće u Mazinu ukrao novčanik, pa pao u ruke policije. U Zadru ukraden ruksak i novčanik, a u sv. Filip i Jakovu opljačkan apartman

Piše Zadarski.hr
9. rujna 2021. - 09:52

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su četiri krađe.

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac proveli su zbog toga kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom. Naime, nakon dojave 86-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u srijedu tijekom prijepodneva iz kuće u Mazinu ukrao novčanik, policajci su oko 13 sati zatekli mušku osobu s ukradenim predmetima te ga priveli u prostorije policije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađen otuđen novac, koji je vraćen vlasniku, a protiv 52-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U srijedu prijepodne u ulici Ane Starčevića u Zadru, nepoznati počinitelj je s terase ugostiteljskog objekta ukrao ruksak u vlasništvu 34-godišnjakinje, a dan ranije, u utorak poslijepodne u ulici Akcije Maslenica u Zadru, ukraden je mobitel 22-godišnje vlasnice

U utorak u poslijepodnevnim satima u sv. Filip i Jakovu, nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koriste državljani Češke ukrao novac.

Protiv nepoznatih počinitelja slijede kaznene prijave državnom odvjetništvu.

20. travanj 2024 06:46