StoryEditorOCM
KalelargaBROJNI SADRŽAJI

Gradonačelnik sutra obilazi gradilište budućeg parka „Novi Bokanjac“. Pogledajte kako će izgledati novi gradski park na 7, 5 hektara!

Piše Zadarski.hr
17. srpnja 2023. - 16:29

U utorak ujutro gradonačelnik Branko Dukić zajedno sa suradnicima i predstavnicima izvođača radova, projektanta i stručnog nadzora obići će lokaciju gradilišta budućeg parka „Novi Bokanjac“ te će se prezentirati novi sadržaji i projekt izgradnje u parku koji će se prostirati na 7,5 hektara, te će biti omeđen Ulicom Hrvatskog sabora na jugu, Putom Vrela na istoku i Ulicom Franje Fanceva na sjeveru.

U parku je predviđen niz sadržaja za aktivan boravak u prirodi kao što su: amfiteatar, trim staza, šah, čunjevi, umjetna stijena za penjanje, vodena površina, boćalište, igralište za badminton, stolni tenis, rampa za rollere, karoce, kamene skulpture, igrališta za djecu sa pješčanikom, drvenim površinama, travnjakom labirintom, nadstrešnice, pergole, uređene zelene površine, kameni zidovi, obnovljene mocire i suhozidi, obnovljena borova šuma.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 388.354,38 eura bez PDV-a, odnosno 485.442,97 eura sa PDV-om. Rok završetka radova je 90 dana od dana uvođenja Izvođača u posao.

29. lipanj 2024 06:04