StoryEditorOCM
KalelargaSTABILNO SU

Dvije žene stradale u eksploziji kod Obrovca zadobile teške ozljede: jedna je nakon operacije na JIL-u, druga je na oftamologiji...

Piše I. I.
20. lipnja 2024. - 08:47

Iz Zadarske Opće bolnice stiže vijest o zdravstvenom stanju dviju žena koje su sinoć, uslijed eksplozije u Bilišanima kod Obrovca, zadobile ozljede. U tom događaju poginulo je i dijete, a rezultati policijskog očevida još nisu poznati. 

Prema neslužbenim informacijama, riječ o obitelji iz Češke koja se zaustavila automobilom na području Bilišana, uz samu cestu. Razlog je, navodno, bio kvar na vozilu. U tom trenutku došlo je do eksplozije koja je zavšila tragedijom. Što je eksplodiralo, za sada nitko ne želi nagađati. 

- U srijedu u ranovečernjim satima, kolima Zavoda za hitnu medicinu dovezene su dvije ženske osobe s teškim ozljedama zadobivenih eksplozijom nepoznatog sredstva. Jedna od pacijentica zadobila je ozljede trbuha i po hitno završenoj obradi operirana je tijekom noći. Ona je sada stabilno i nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja. Druga pacijentica zadobila je tešku ozljedu oka te je primarno zbrinuta na Odjelu za oftalmologiju gdje se i nalazi te je za sada stabilno i na daljnjem je liječenju, poručili su iz zadarske bolnice. 

27. lipanj 2024 02:38