StoryEditorOCM
KalelargaUZ KAOS U DIKLU

Drita Dunatov: “Dao bog da vam Pfeiffer radi ispred kuće!" Branko Dukić: "Ta mi se kletva već ostvarila!"

Piše Iva Ivanac
10. svibnja 2023. - 14:20

Ovo što se radi u Diklu je nenormalno, blokirani smo sa svih strana, kazala je nezavisna vijećnica Drita Dunatov na današnjoj sjednici Gradskog vijeća. Dunatov je već više puta na sjednicama isticala probleme s izgradnjom aglomeracije koje imaju mještani Dikla. 

- Obećali ste završetak radova i normalnu prometnu komunikaciju do 15. lipnja, ali kako sada stvari izgledaju, nema šanse da se riva završi. Nadam se da će u funkciji biti najosnovnije, jer kako sada to izgleda je katastrofa. Pripremate se da turizam bude “wow”, a onda turiste dočeka prašina. Ne znam hoće li kopanje i vraćanje u neko stanje bit moguće do 15. lipnja. Ako ne bude, garantiram vam da ćete imati prosvjed, ali ne u Diklu nego na trgu i ne s pet mještana nego s pola Zadra jer su ljudi nezadovoljni. O koordiniranosti izvođača radova Pfeiffera i Vodovoda ne vrijedi govoriti koliko je grozna, kazala je Drita i uputila kletvu gradonačelniku: “Da bog da vam Pfeiffer radio ispred kuće!”

Gradonačelnik Branko Dukić je odgovorio kako Pfeiffer uistinu i radi u njegovoj ulici koja je već neko vrijeme raskopana. 

- Ta mi se kletva ostvarila! Dođite ispred moje kuće i vidjet ćete istu stvar. Ispričavam se građanima Dikla i svih mjesnih odbora gdje ima kašnjenja radova, ali aglomeraciju radimo zbog većeg cilja. Moramo gledati u budućnost. Stalno komuniciramo s Odvodnjom i govorimo im da nadziru radove, kazao je gradonačelnik.

02. svibanj 2024 08:02