StoryEditorOCM
Kalelarga"ČEKAJTE DA ZAVRŠE"

Drita Dunatov: "Aglomeracija u Diklu? Djeca iz dječjeg vrtića bi s lopaticama i kanticama to bolje napravila. Radove nadziru mobitelom..."

Piše Iva Ivanac
21. lipnja 2022. - 12:18

Uz špicu animirane serije "A je to", nezavisna vjećnica Drita Dunatov spustila se za govornicu Gradskog vijeća, a onda oplela po gradonačelniku i radovima na projektu Aglomeracije Zadar-Petrčane u Diklu. 

- Ono što se radi u Diklu, djeca iz dječjeg vrtića bi s lopaticama i kanticama bolje napravila. Pozivam vas u moju ulicu koja je već peti put kopana. "Elitni izgled" Dikla, a asfalt uz rivu ne liči na asfalt,. Ako je ono slika Dikla, onda je to žalost. Dođite i pogledajte što se radi, a ne da nadzor nadzire radove preko slika s mobitela, kazala je Drita pitajući hoće li se građanima zbog toga smanjiti cijene komunalija.

- Svjesni smo svih problema koje smo imali s izviođačem radova. Nemam tu što reći, čekam završetak radova, a kada se to dogodi svi ćemo reći - to je trebalo i prije. Svjestan sam sezone, dogovorili smo samo prvi sloj asfalta, puno promjena ima i radit će se još, ali kad se završi, vjerujem da će život građan biti puno bolji, kazao je gradonačelnik Branko Dukić. 

 

28. rujan 2024 13:38