StoryEditorOCM
KalelargaSVAŠTA NOVOG

Dovršeni radovi na rekonstrukciji raskrižja ul. Bana Jelačića i Andrije Hebranga: u tijeku je izrada studije za izgradnju javne garaže

Piše Zadarski.hr
1. prosinca 2022. - 17:12

Danas su dovršeni radovi na rekonstrukciji raskrižja ul. Bana Jelačića i Andrije Hebranga. Radovi su izvedeni u suradnji Grada Zadra i PU zadarske, te su gradonačelnik Branko Dukić i načelnik PU zadarske Anton Dražina sa suradnicima obišli izvedene radove. 

- Zadovoljan sam izvedenim radovima i rokovima gradnje. Nastavit ćemo suradnju s policijom oko sanacije prometnih crnih točaka u Zadru - izjavio je gradonačelnik. 

Pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap najavio je nastavak ovakvih projekata kroz rekonstrukciju raskrižja na Putu Biliga i ulici Jakova Šubića od Cezana.

image

novo rakrižje

Grad Zadar/Slobodna Dalmacija

Također, u blizini novouređenog kružnog toka u tijeku je izrada studije za izgradnju javne garaže koja bi rasteretila pritisak na parkirna mjesta u ovom dijelu grada.

Ugovorena vrijednost radova je 463.330,00 kn, a s uračunatim PDV-om u iznosu od 579.162,50 kn.  Izvođač je  CESTOGRADNJA d.o.o. Zelengrad, stručni nadzor i projekt UOIG Damir Mandra.

Radovi su započeli 1. studenog, a odvijali su se bez potpunog zaustavljanja prometa.

19. travanj 2024 16:42