StoryEditorOCM
ForumISKRENO

Zdravko Mamić: Hajduk nam je proslavio punoljetstvo, ali mislim da će ove godine nekako ‘ukrasti‘ titulu Dinamu

Piše Sport SD
1. kolovoza 2023. - 08:52

Zdravko Mamić se i dalje nalazi u susjednoj Bosni i Hercegovini u koju je pobjegao od zatvorske kazne. U jednom kraćem razgovoru koji je imao za srpski portal Maxbetsport, pričao je o Crvenoj Zvezdi, Zvezdanu Terziću, ali dotaknuo se i Hajduka te problema u Dinamu.

- Sad je prilika za Hajduk i bojim se da će ove godine nekako ukrasti titulu Dinamu, rekao je Mamić pa nastavio o Dinamu, ali ne toliko u pozitivnom tonu:

- Imao sam prekrasan period života tamo. I dalje sam navijač. Bojim se da Dinamo neće doživjeti situaciju koja se smiješi Crvenoj Zvezdi. Volio bih da budem loš prognozer, rekao je Mamić misleći da će Dinamo teško izboriti plasman u Ligu prvaka naredne sezone. Tada će nagrade u tom natjecanju biti rekordne i igrat će se više utakmica. Podsjetimo, početkom godine Mamićeva struja izgubila je rat u Dinamu i njega se tamo više ništa ne pita.

- Hajduk nam je proslavio punoljetstvo, punoljetno su lice, sad su ušli u 19. godinu bez titule. Ako Zvezda uđe u vlak nove Lige prvaka, siguran sam da će i Partizan da slavi punoljetstvo. A ako Dinamo kojim slučajem bude prvak Hrvatske i nađe se u istom društvu sa Zvezdom, Hajduk neće biti prvak još 19 godina. Sad im je prilika i bojim se da će ove godine nekako ukrasti titulu Dinamu.

02. svibanj 2024 15:59