StoryEditorOCM
ForumZANIMLJIV PUT

Sestra Borisa Rogoznice osvanula u vjenčanici: nije se sad udala, Marinu su otkrili kao mediteransku ljepoticu

Piše Scena SD
21. lipnja 2023. - 17:19

Posebno važna osoba u životu glazbenika Borisa Rogoznica na Instagramu je objavila fotografiju u vjenčanici, što je izazvalo medijski interes.

Riječ je o Borisovoj sestri, Marini Rogoznici Pohl, koja je, inače, s djecom i suprugom stvorila novi dom i novi život u Norveškoj.

Marina je, naime, na Instagramu objavila fotografiju u vjenčanici, a u razgovoru za Story je otkrila ponešto o svom novom životu.

"Odlazak u drugu zemlju je zaista stresno iskustvo, posebno s malom djecom. Brže postanete svjesni vaših sposobnosti, želja, mogućnosti i izdržljivosti. U jednu je ruku to oslobađajuće iskustvo koje vas puno nauči i izgradi kao osobu. Sada mi je žao što takvu transformaciju nisam prošla ranije u životu.

Družim se u Oslu uglavnom s ljudima s cijelog Balkana i priče su različite i jako inspirativne. Ne možete ni zamisliti što sve ljudi prolaze u svojim iskustvima i kako ih ista formiraju kao ljude, vrlo zanimljivo."

Marina Rogoznica Pohl, inače, govori pet stranih jezika.

"Kao profesorica stranih jezika, u svakodnevnom govoru aktivno koristim njih pet. Norveški aktivno učim od dolaska i još sam jedan stupanj do izvornog levela" - ispričala je sestra Borisa Rogoznice, koja radi kao menadžerica u lokalnoj kafeteriji i bistrou.

Zanimljivo je kako je u Norveškoj našla novi, neočekivani posao, radi i kao model za snimanje reklama.

"Morala sam iskoristiti sve adute kako bih nadoknadila manjak znanja jezika. Srećom, kovrčava crvena kosa, zelene oči i mediteranska energija su ovdje toliko egzotični, da sam brzo primijećena kao lice za reklame" - ispričala je.

Prije tri godine je ispričala kako su joj za ovu veliku životnu promjenu veliki primjer bili upravo brat i bivša nevjesta, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica.

"Puno su mi pomogli moj brat Boris i njegova bivša žena Doris, uz koje sam gledala i učila što znači biti posvećen svom pozivu, ne odustajati od želja te posvetiti se i ulagati u samu sebe" -  objasnila je Marina.

28. travanj 2024 01:54