StoryEditor
ForumNAJGLEDANIJA EMISIJA

Saznajemo honorare farmera u popularnom showu RTL-a ‘Ljubav je na selu‘; osim što će pronaći ženu svog života - dobro će i zaraditi!

Piše Vinko Paić
27. svibnja 2021. - 22:00
Show RTL-a ”Ljubav je na selu” svake sezone privuće veliki broj gledatelja koji prate farmere u njihovoj potrazi za ljubavlju.RTL

Više od pola milijuna Hrvata ove sezone prati show RTL-a "Ljubav je na selu" čime je ova emisija postala jedna od najgledanijih na malim ekranima ovog proljeća.

Ovo je već trinaesta sezona koju vodi druga voditeljica, jer je prošle godine kad se emisija snimala, zbog trudnoće Marijane Batinić, u ulogu voditeljice privremeno uskočila Anita Martinović, koje se gledatelji sjećaju kao natjecateljice "Gospodina Savršenog". Prve dvije sezone vodila je Lorena Nosić.

Svaka sezona počinje epizodom u kojoj se predstavljaju farmeri i i farmerice nakon čega se otvaraju prijave pa im zainteresirani gledatelji i gledateljice šalju svoja pisma.

Čak petnaest parova sklopilo je brakove do 2021. godine, a rodilo se i osamnaestero djece pa je voditeljica Marijana Batinić svojedobno od Udruge Dalmatinski Samci dobila zahvalnicu za doprinos demografskoj obnovi Hrvatske.

Ove godine u emisiji sudjeluje pet farmera i jedna farmerica. To su Rasema, Dragan, Marijan, Neven, Zoran i Jurica čije je scene RTL naknadno odlučio izbaciti u montaži jer se nakon emitiranja prve epizode u kadru vidjelo da na ruci ima tetovažu nacističkog sadržaja. 

image
Splićanka Olja Einfalt Mihovilovic u aktualnoj sezoni se bori za farmera Dragana.
Duje Klaric/Cropix

Kako smo saznali iz pouzdanog izvora bliskog produkciji showa honorari farmera u ovoj se sezoni kreću između 40 i 50 tisuća kuna.

Tu informaciju odlučili smo provjeriti s RTL-om gdje nam nisu potvrdili, ali ni demantirali da je to iznos honorara kojim nagrađaju zvijezde jedne od svojih najgledanijih emisija.

- Honorari sudionika svih RTL-ovih formata, baš kao i ostale stavke ugovora kojeg sudionici potpisuju s RTL Hrvatska su poslovna tajna i dio poslovnog odnosa te ih kao takve ne komentiramo, poručuju s RTL-a.

Naš nam izvor također kaže kako natjecateljice koje se bore za farmere nisu plaćene te sudjeluju u emisiji dobrovoljno, a honorar ide isključivo farmerima.

Od aktualne sezone ostale su još dvije epizode. U jednoj od njih trebali bismo upoznati i nove farmere 14 sezone koji će se predstaviti gledateljicama i pozvati ih da im napišu pismo nadajući se da će tako pronaći ljubav svog života.

item - id = 1101979
related id = 0 -> 1130069
related id = 1 -> 1126841
27. rujan 2021 11:16