StoryEditorOCM
ForumEVERGREEN KLASA

Prošlo je četrdeset godina otkako je Ana Sasso proglašena missicom Jugoslavije. I u 60-oj izgleda brutalno u kostimu

Piše PSD
26. kolovoza 2023. - 14:28

Prošlo je preko četrdeset godina otkako je Ana Sasso okićena lentom Miss Jugoslavije, ali ta Splićanka plijeni ljepotom i danas, kad je prebacila šezdesetu!

Dokaz tomu su društvene mreže – naime, Sasso povremeno svoje prijatelje i pratitelje počasti novim fotografijama, poput tri nedavno snimljenim – na plaži.

U kupaćem kostimu Ana, najpoznatija Pipi-djevojka svih vremena, i danas kao zrela žena izgleda poput božice isklesane u kamenu, kako je primijetio jedan od komentatora. Da izgleda kao mitsko biće kazao je drugi, uglavnom, pljuštali su zasluženi komplimenti na račun linije Ane Sasso, koja je i pjevala na ovogodišnjem Splitskom festivalu, i to staru uspješnicu Oli bilo, oli crno sa Žarkom Mamulom u duetu (autora Nene Vilovića).

image

Sasso na ovogodišnjem Splitskom festivalu

Ante Čizmić/Cropix

Svoj izgled Ana, koja ipak uglavnom živi mirnim i ne-scenskim životom kućanice, duguje uravnoteženoj prehrani i napornim treninzima, ali i ljubavnom miru kojega je našla sa kirurgom Hrvojem Tomasovićem iz Zagreba. Dakako, genetika je tu odigrala veliku ulogu, sve u svemu Sasso je – evergreen-klasa!

image

Ana Sasso

Joško Šupić /Cropix
28. svibanj 2024 08:51