StoryEditorOCM
ForumJAVLJAJU MEDIJI

Načelnik policijske uprave: ‘Danka se probudila u automobilu, suvozač ju je ubio‘

Piše PSD.
5. travnja 2024. - 11:14

Dvojica radnika "Vodovoda" iz Bora priznali su ubojstvo male Danke Ilić, a detalji iz istrage sve su mučniji, javljaju srpski mediji.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je, gostujući u Info jutru na Informer televiziji, iznio nove uznemirujuće detalje.

Naime, nakon što su radnici "Vodovoda" automobilom udarili Danku, mislili su da je mrtva i ubacili su je u prtljažnik. No, Cmolić ističe da je djevojčica bila živa i u jednom momentu se probudila.

- Po njihovim navodima stali su blizu kuće kako bi se pomokrili. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u prtljažnik. Na GPS-u je zabilježeno čudno kretanje njihovog vozila. Priče im se ne poklapaju o davljenju djeteta, jer se dijete probudilo tijekom vožnje i suvozač je zadavio Danku. Oni se ne mogu dogovoriti oko toga tko ju je zadavio, a kasnije su je bacili na deponij - rekao je načelnik UKP i dodao:

- Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubojica ima blokadu i ne može se sjetiti gdje je odbacio tijelo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usuglašeni o samom ubojstvu djeteta. Danka je bila u nesvijesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila. Jedan od njih ju je zadavio i na kraju su se riješili tijela na deponiju - ispričao je Cmolić.

27. travanj 2024 21:59