StoryEditorOCM
ForumPOPULARNI SHOW

Iznenadit će vas tko sudjeluje u ‘Zvijezde pjevaju‘! Na HRT stiže žena koja se prije 26 godina našla u velikom skandalu

Piše Scena SD
9. ožujka 2024. - 18:41

Kako smo nedavno pisali, a što nam je potvrdila i urednica Uršula Tolj, idućih subota (počevši od 30. ožujka) kroz šest epizoda gledat ćemo show Zvijede pjevaju.

Bit će to već trinaesta sezona showa kojeg vodi iskusni voditeljski duo Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a u kojem poznata lica gledamo kako sa svojim mentorom pjevaju domaće i strane hitove raznih žanrova.

image

Barbara Kolar i Duško Ćurlić

Dario Njavro, HRT

Kako doznajemo šuška se da ćemo u novoj sezoni gledati bivšu Miss Hrvatske Lejlu Filipović, suprugu TV voditelja Tarika Filipovića.

Ova zaljubljenica u modu i rođena Dubrovkinja, koja je 2015. u Zagrebu otvorila vlastiti dućan LD store, pa ga nakon dvije godine zatvorila, nekad se prezivala Šehović. Prije 26 godina našla se u skandalu kad je okrunjenja za Miss Hrvatske 1998., ali njoj je nakon nekoliko dana oduzeta titula i dodijeljena prvoj pratilji Ivani Petković.

Zbog utvrđenih nepravilnosti u radu Ocjenjivačkog suda i činjenici da je jedan glasački listić bio neregularno popunjen, Direkcija izbora za Miss Hrvatske je donijela odluku poništiti izbor. Petković je dodijeljena titula jer je dobila najveći broj glasova čitatelja dnevnih listova i TV gledatelja. Ipak, Lejla je predstavljala te godine Hrvatsku, dok je Ivana na izbor išla iduće godine.

- Krunu mi mogu oduzeti samo fizički! Stvar je u mom imenu i prezimenu. Nakon ovakvih skandala ne znam koja će majka pustiti svoju kćer da se kandidira na izbor za najljepšu djevojku. Milan Šećković očito ima svoje razloge koje sada ne želim navoditi.

image

Lejla Filipović

Biljana Blivajs/Cropix

Na ovaj izbor prijavila sam se unatoč svojoj muslimanskoj vjeroispovijesti, kao slobodna građanka Republike Hrvatske u kojoj živim 22 godine, misleći da je to bio izbor za ljepotu. Sada vidim da to nije tako i ako ova Direkcija i dalje ostane na izboru za Miss Hrvatske, svim djevojkama bih poručila da ubuduće ne navode svoje mjere, nego nacionalnost i vjersko opredjeljenje. Ako mi se pokuša oduzeti titula, pronaći ću odvjetnika i tužiti Direkciju predsjedniku Republike i saborskom Odboru za ljudska prava - rekla je tada Lejla.

image

Tarik i Lejla Filipović

Mihael Barisic/Cropix

Ona i Tarik jedan su od omiljenih domaćih parova, a prije nego što je upoznala glumca, bivša misica bila je udana za teniskog trenera Dadu Majolija, poznatijeg kao brata Ive Majoli.

Osim Lejle u novoj sezoni Zvijezde pjevaju trebali bi gledati i radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić.

image

Ivana Mišerić

Karmen Poznić Božić

Sudjelovat će i mnogima omiljena voditeljica HRT-a Jelena Ćulibrk Pajić koja je karijeru na državnoj televiziji počela na radiju, a nastavila u mozaičnoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska kao reporterka i voditeljica. Nekoliko je godina radila na RTL-u kao voditeljica središnje informativne emisije, da bi se prije godinu dana vratila na HRT. Trenutno tamo radi na Hrvatskom radiju Drugi program, a gledamo je i popularnoj emisiji Kod nas doma.

image

Jelena Ćulibrk Pajić

HRT

Show će dobiti i dva nova mentora, članicu grupe Feminnem Nedu Parmać i nekadašnjeg kandidata Voicea, pjevača u usponu Dina Petrića.

image

Dino Petrić i supruga Tea.

Privatni album
image

Neda Parmać
 

Vanesa Pandzic/Cropix

Pjevačici mentorici Ivani Kindl partner bi trebao biti plesač i koreograf Igor Barberić, a tko će još gledateljima pokazati svoje glasovne sposobnosti HRT će službeno objaviti idućeg tjedna.

image

Igor Barberić

Nova TV

Također doznajemo i da će žiri ostati u istoj postavi što znači da ćemo u toj ulozi i dalje gledati Danijelu Martinović, Marka Tolju i Marija Battifiacu.

image

Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

HRT

Hrvatska inačica ove licencirane emisije BBC-a (u Engleskoj se prikazuje pod nazivom Just The Two Of Us) prvi put se počela emitirati u travnju 2007. godine.

Honorari zvijezda navodno su dosadašnjih sezona iznosili oko tisuću eura, pa bi tako pobjednici kroz osam emisija na kraju svoj bankovni račun podebljali za oko osam tisuća eura.

Uz posljednju sezonu emitiranu prošlog proljeća svake je subote pred malim ekranima u prosjeku bilo 400 tisuća gledatelja.

25. travanj 2024 03:08