StoryEditorOCM
ForumŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Djevice, ne ignorirajte simptome, Strijelci, skrešite pušenje! Ribe će od jutra biti nervozne

Piše Mozaik SD
13. veljače 2024. - 08:18

Ovan

Imate velike planove, no postupci pojedinih kolega umanjit će vam motivaciju. Utječe li njihov nerad na vaše rezultate, nećete se suzdržavati i pozvat ćete ih na red. Dan je sjajan za vježbanje.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Bik

Ulagat ćete puno truda u sve što radite, zbog čega će vam kritike teško padati. Osjećat ćete se napadnuto pa ćete uzvratiti na isti način. Smetat će vam sitnice kod partnera i obitelji.

LJUBAV: 4

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Blizanci

Porast ugleda donijet će vam novu poslovnu ponudu. Razmišljat ćete o promjenama jer ste željni novih izazova. Dan je pogodan za učenje, polaganje ispita ili upis tečaja.

LJUBAV: 4

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Rak

Ako ste nezadovoljni ljubavnim životom, povucite poteze kojima ćete promijeniti situaciju. Otvoren razgovor s partnerom bit će prvi korak prema rješavanju problema.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 

 

Lav

Nepredviđene okolnosti odrazit će se na vaš učinak u svakodnevnim zadacima. Morat ćete u hodu rješavati poteškoće, što će vas koštati puno vremena. Godila bi vam pjenušava kupka.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Djevica

Nemojte ignorirati simptome koje vam šalje tijelo. Ako ste umorni ili prehlađeni, ojačajte imunitet vitaminom C. Slobodni bi mogli započeti vezu koja će im se činiti ostvarenjem sna.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Iskoristite slobodno vrijeme za aktivnosti koje često preskačete. Pogledajte omiljenu seriju, zaputite se u teretanu ili se nađite s prijateljima na piću. Morate si ponekad ugoditi.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Škorpion

Nakupljene poslovne ili novčane nedoumice spustit će vam raspoloženje, no neće utjecati na odnose s bližnjima. Zatražit ćete od njih podršku i savjet.

LJUBAV: 4

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Pazite što jedete i skrešite pušenje. Razveselit će vas poziv drage osobe koju niste dugo vidjeli. Doznat ćete uzbudljive novosti iz njezinog života. Možda ćete biti pozvani na svadbu.

LJUBAV: 4

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Bez obzira na nagomilane kućanske ili obiteljske obaveze, pronaći ćete vremena za prijatelje. Bit će vam važno održavati kontakte s ljudima koje volite. Novčane prilike se poboljšavaju. Moguća je povišica.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Nedavno započeta veza zahtijevat će prilagodbu. Ne budite nestrpljivi, nego dajte odnosu priliku da se razvije. Ambiciozni ste i puni energije. Pravi je trenutak za realizaciju poslovnih planova.

LJUBAV: 4

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Ribe

Od jutra bit ćete napeti. Ne upuštajte se u nepotreban sukob. Patite li od viška kilograma, nemojte se izgladnjivati. Uz više kretanja i zdraviju prehranu, brzo ćete doći do rezultata.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

14. lipanj 2024 08:50