StoryEditorOCM
ForumŠTO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za srijedu: Ovnovi će prijeći na stvar, Blizancima partner sprema iznenađenje! Rakovi, klonite se alkohola

Piše Mozaik SD
14. veljače 2024. - 08:15

Ovan

Nedavno započet odnos mogao bi prijeći granicu prijateljstva. Nećete više ignorirati snažnu kemiju koju osjećate. Kolege će tražiti vašu pomoć svjesni vaše ljubaznosti i uslužnosti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5


Bik

Sporit ćete se s partnerom oko sitnica. Tvrdoglavo ćete ustrajati u svojim stavovima, čak i ako ste svjesni da ste u krivu. Stres zbog obaveza dovest će do nesanice ili probavnih smetnji.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Blizanci

Održavanje skladnih odnosa u radnoj sredini bit će presudno. Odigrate li pametno karte, vaša će uloga s vremenom poprimiti sve veći značaj. Vezanima dragi priprema iznenađenje.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Rak

Odnosi će zahtijevati više strpljenja i tolerancije. Povedite računa o izjavama i izbjegavajte konflikte. Klonite se alkohola jer biste mogli učiniti nešto što ćete požaliti.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Lav

Pokušat ćete zavesti osobu koja vam se sviđa, ali neće sve ići po planu. Budite suptilniji i ne otkrivajte brzo sve karte. Izbjegavajte stresne situacije i posvetite se ugodnim radnjama.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Djevica

Pred vama je ugodan dan ispunjen druženjem, razgovorima i zanimljivim susretima. Samci će se upustiti u flert s osobom koja će ih zadiviti, dok će parovi provesti nezaboravno Valentinovo.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Porast samopouzdanja olakšat će vam ostvarenje ciljeva. Uspjeh čeka one čiji je posao vezan za dizajn ili umjetnost. Vezani će biti povrijeđeni ako im partner ne uruči prikladan dar.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Škorpion

Posvetit ćete puno vremena kućanskim i obiteljskim obavezama. Bit ćete toliko umorni da vam neće biti do druženja s partnerom. Pokažite mu nekom gestom da vam je stalo do njega.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Strijelac

Bit ćete dugo.u društvu prijatelja. Samce će privući zanimljiva i svestrana osoba s kojom će moći satima razgovarati. Neki poslovni kontakti mogli bi se razviti u prava prijateljstva.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Jarac

Uživat ćete u ukusnoj hrani i piću, često bez ikakve mjere. Ako ste u vezi, iznenadit ćete voljenog  večerom, nakon koje će uslijediti intimni trenuci. Neki će pronaći dodatan izvor zarade.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Ako vam se netko sviđa, iskoristit ćete sve adute. Bavite li se poslom koji iziskuje maštu i kreativnost, ostvarivat ćete sjajne rezultate. Istaknut ćete se talentom i vizionarstvom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Ribe

Pažljivo provjerite svaku informaciju koja do vas dopre. Ne budete li oprezni, mogli biste nasjesti na prevaru ili trač. Mnogi će se žaliti na nervozu i razdražljivost. Ne pijte puno kave.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

01. lipanj 2024 11:06